söndag 26 augusti 2018

Framtidsplaner och annat.Här ser ni en gammal bild från början av vår tillvaro i sjukvårdsrummet i Stripa Gruvmiljö. Jag tror bestämt att det är från första sommaren vi hade öppet, 2012.
Nu skriver vi 2018 och vi har just upplevt sommarsäsongen i Stripa Gruvmiljö. Det har varit jätteroligt, med många intresserade besökare. Våra smycken har rönt stor uppskattning. Det känns varmt i hjärtat, och uppmuntrande till att göra nya!
Den 8 september kl.11.00-16.00 har vi öppet hos oss i Karlssons Kulturverkstad, när det är Stripadagen eller Kulturarvsdagen som det också kallas.
Efter den 30/9, är det så, att på grund av olika omständigheter som vi inte riktigt råder över, så kan vi inte hyra gamla sjukstugan och förrådskontoret längre. Det känns ju tråkigt förstås, men vi kommer för den skull inte att sluta med vårt smyckeskapande! Och våra smycken kommer även i fortsättningen kunna beses i Stripa Gruvmiljö, men då inom Stripabryggeriets hank och stör! Ett samarbete som vi är mycket glada åt! Kulturarbetare fortsätter vi också att vara. Att ta till vara, samarbeta, utveckla, omhulda och  förvalta, det är ledord som jag kommer att tänka på när det gäller Stripa Gruvmiljö! Jag hoppas att många härliga kulturupplevelser ligger framför oss.
Kontaktuppgifter till oss finner ni här bredvid i marginalen eller under fliken. Kontakta oss om ni vill köpa, omarbeta eller reparera smycken!
Varmt välkomna till Karlssons Kulturverkstad i Stripa Gruvmiljö den 8 september!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar