torsdag 18 januari 2018

Snart är det Vinterspår!Tiden går fort! Redan är vi en bit in på det nya året. Som vanligt vid denna tid har vi fullt upp med att "smida medan järnet är varmt" på nya spännande smycken till VINTERSPÅR. I år firar ju Kulturhändelsen 10 år, och då har vi ett tema också, och det är "Eld, luft och vatten". Några av Johnnys och mina smycken kommer att följa detta tema, och sen visar vi också många andra smycken, både nya och gamla.
Jag kom just på att jag har en fäbless för ädelstenskulor av alla kulörer. Det kommer att synas även nu i mina senaste smycken.
Den 3:e och 4:e februari blir det många fina konsthantverksuttryck i Kulturverkstan! I vårt andra rum, även kallat "Arvids kontor" blir det keramikskulptur, finsnickeri och textilkonst. Det är så roligt att våra vänner Gunilla Dovsten , Mats Herminge och Madeleine Lindqvist, förgyller våra rum med sin konst. Gunilla D. ska dessutom bränna rakukeramik tillsammans med Moa Rudebert ute på den snöiga gruvbacken om vädret tillåter. Det blir spännande!
Hela Gruvmiljön fylls av utställare till Vinterspår och det märks att Stripa har blivit en kulturarena av rang!
Läs gärna mer i Vinterspårsbroschyren och bevista gärna Försmaksutställningen som börjar kl.12.00 på Stadsbiblioteket i Lindesberg lördagen den 20:e januari.
Och så till sist: Välkomna till Kulturverkstan till Vinterspår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar