onsdag 19 april 2017

Smycken i industrimiljö, kommande Folkmusikfest och lite annat.
Jag var lite för snabb i mitt förra inlägg med att ropa ut vårens ankomst. Men nu idag så började jag tro på en varmare framtid igen, för när vi var upp till Stripa, så var det riktigt skönt.
Vad gjorde vi i Stripa idag då? Jo vi var till mitt favoritfotograferingsställe och plåtade lite. Ett resultat ser ni här ovanför, det är Johnny som har varit framme och gjort några nya av sina örhängen "Flash" och "Spin". Jag tror att jag har sagt det åtskilliga gånger förr, men jag säger det igen: Kontrasterna i Gruvmiljön gör mig lycklig och inspirerar mig till så mycket!
Se bara hur en liten ormbunke har slagit rot i mossan som täcker den gamla "maskinen" (jag vet ej riktigt vad dylika pjäser kallas). Det gröna, friskt växande i det rostiga värdiga förfallet! Jag skriver "värdiga" för det är fortfarande respektingivande stora anordningar som kräver försiktigt tillträde. En ren fröjd är det i alla fall att fota smycken i den miljön!
I morgon torsdag den 27 /4 13-17 är vi i Karlssons Kulturverkstad igen! Ni är välkomna att titta in till oss!
Sen lite om kommande sommar! Vi i Bergslagernas Spelmansgille kommer med benägen hjälp att anordna FOLKMUSIKFEST i STRIPA GRUVMILJÖ lördag den 8 JULI kl.15.00. Närmare info kommer snart men boka in den 8:e juli! Vi hoppas på en lika trevlig tillställning som vi har haft nu sedan tre år tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar