måndag 21 mars 2016

Jag har nästan broderat på ett slott!...ja i alla fall i slottets flygel, och slottet som ni ser på bilden är Wiks slott som ligger en bit utanför Uppsala, i vacker Mälarnatur.
Jag var där på en kurs i helgen, tillsammans med mina systrar. Vi lärde oss många nyttiga och roliga saker om yllebroderi. Ni ser ett prov, som jag gjorde på den infällda bilden.
Det var en fantastiskt trevlig kurs, och jag blir så glad av att träffa så många trevliga och intressanta människor. Man kommer tillsammans i tre dagar, arbetar ihop, förkovrar sig, utbyter erfarenheter, skrattar, och berättar om allt möjligt. En skyddad tillvaro för en liten tid, med ett bestämt mål i sikte, nämligen att brodera allt vad tygen håller. Så skönt att få uppleva och en riktig energiinjektion! Hade jag sen fått gå in och titta i slottet hade det varit ännu bättre, men det får jag göra en annan gång.
Nu ska jag tänka lite och se vad det kan bli i smyckeväg av den nya inspirationen. Jag är ju förtjust i den där kombinationen textil och metall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar