Karlssons Kulturverkstad

Karlssons Kulturverkstad

tisdag 29 december 2015

Snart nytt år och nytt från Kulturverkstan!


Här hos oss råder mellandagsfrid med några lediga dagar från det "ordinarie" arbetet. Vi har börjat på ett litet förändringsarbete i Karlssons Kulturverkstad. Ett spektakulärt "Karlssonskt" hyllsystem är det meningen att det ska bli så småningom. Efter eget huvud som vanligt, men med kända 50-talsingredienser som synes på bilden här ovanför. Det ser ju lite lite ut nu, men vi ska nog ha en del av det klart till Vinterspår den 6-7 februari. Att exponera smycken på ett vackert och säkert sätt är en utmaning, men en rolig sådan. Vilken tur förresten att det finns lasermätare nu för tiden! 
Innan jul så var vi en sväng till Nora, och inne i den utmärkta Nora Diversehandel, som vi ofta frekventerar så hittade vi äntligen en lämplig skärm till vår snygga lampa. Ett riktigt fynd!
Så har vi också fått en ytterbelysning och det känns riktigt bra. Fast nu går vi ju mot ljusare tider igen. Det är så härligt att vintern och snön har kommit äntligen!
Snart kör vi igång i verkstan igen, och det ska bli kul nu, när man har fått vila upp sig ett tag. Idéerna har börjat dyka upp så smått där i bakhuvudet. Till sist: ETT GOTT NYTT OCH FINT OCH LUGNT ÅR önskas er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar