onsdag 30 september 2015

Natur och kultur...


I helgen som gick var vi ju i Stripa på Konsthappening och så hade vi vernissage på utställningen "FIKA" i vårt kontor. Det var roligt, och fint väder hade vi, och många besökte oss och tittade intresserat på allt. En trogen besökarskara kommer till Stripa när det händer nåt där, och det känns väldigt tillfredsställande att vara "kulturarbetare" när man får uppskattning för vad man gjort, och många glada möten och glatt samspråk blir det. Söndagen förgylldes dessutom av ett överraskningsbesök av dotter med familj och det var extra roligt!
Innan jag gick till Stripa i lördags tog jag bilden på Påfågelögat på Kärleksörten. Upphör inte att förvånas över hur naturen har fått till det med färger och former.
Vi är inte dom enda smederna i Stripa! I den gamla borrsmedjan finns numera ett gäng smeder som har öppet och smider när det är nåt evenemang. På bilden ser ni tre fina grovsmeder som har kaffepaus. Så kul för oss "klensmeder" att ha kollegor i närheten.
På nästa bild ser ni min silverkaffekopp som jag gjort på temat "FIKA" och på bilden under Gunilla Dovstens finfina repliker av gamla kända kaffekoppsmodeller från 1900-talet.
Och till sist: En del av Johnnys egenhändigt arrangerade smycken. Ett spännande upplägg i industriell stil!
På lördag och söndag är vi i Stripa igen kl. 13.00-17.00!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar