fredag 17 juli 2015

Så gott som klappat och klart för musikfest!I några dagar nu har vi legat i uppe i Stripa, och med förenade krafter förberett Folkmusikfesten. Överst ser ni ett smakprov på den fantastiska danslokalen i det gamla maskinrummet. Så bra det blev, med dansbanan och den vackra utsikten och ljudmiljön sen ! Redan testad av spelkompisarna Johnny och Stig-Ove.
På mittenbilden ser ni spelkamraten Curt vid den rustika scenen, förfärdigad av en byggnadsställning, några lastpallar som fin trapp, och som kronan på verket, en ledstång av äkta naturmaterial! Det ser nästan ut som att Ernst har varit framme...
Så nu , alla spel-, dans-, och lyssnarsugna, är ni hjärtligt välkomna i morgon till Stripa. Inte nog med allt det nyss nämnda, ni kan ju dessutom smörja kråset med mat, dryck, kaffe, bullar och choklad också, och höra på ett och annat hammarslag inifrån smedjan. En helgjuten upplevelse! Och till sist det där med vädret. Jag känner på mig att det blir nog ganska bra ändå. Och nu finns det ju inomhusalternativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar