Karlssons Kulturverkstad

Karlssons Kulturverkstad

måndag 13 april 2015

Våröppet närmar sig...Varje vår förvånar man sig och fascineras av blåsippans blåa färg. Den är så egen och står i så vacker kontrast mot den fjolårsbruna övriga växtligheten. Vår trakt ligger ju på en kalkrik grund, därav den rika förekomsten av just blåsippor. I Stripa Gruva kan man just nu se sipporna prunka(vilket konstigt ord egentligen), och så massor av tussilago förstås. Vi får se vilket väder den nyckfulla april bjuder på, på lördag den 18:e. Då, mellan kl.10.00 och 14.00, öppnar vi, och visar våra smycken igen, några nya och några från "gömmorna".
Vi tar också emot reparationer, omarbetningar och beställningar! Kanske har du något trasigt smycke som behöver uppiffning till våren eller också något smycke som kan göras om? Vi kan ge råd och bistå med idéer och kostnadsförslag ger vi alltid.
Välkomna till en förhoppningsvis vacker vårdag hos Kulturverkstan på lördag! Vi har lite glass i vår gamla box också, och kanske några bilder från gamla tider inne i "kontoret". Jag skriver "kanske" för man vet aldrig riktigt vad tiden medger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar