torsdag 5 mars 2015

Vad jag har gjort sen sist...

Tiden är så konstig tycker jag. Nu när det så sakta börjar våras, så går tiden fortare på en gång. Detta trots att dagarna blir längre och ljusare och man själv en aning piggare och mer handlingskraftig. Jag har föresatt mig att jag varje dag ska träna på fiolen en halvtimme. I början var det träligt och lät inte så fint, jag är ju så van att ha Johnnys andrastämma som ett fint stöd. Men nu har jag börjat tycka att det är kul med den där träningshalvtimmen. Detta fenomen måste vara ett bevis på att man kan tvinga sig själv till något som man egentligen inte är så pigg på. En bra och nyttig insikt för mig, som är något av en latoxe!
Smyckefotografering har jag också ägnat mig åt. Vi har fortfarande kvar rätt ansenliga mängder av snö i trägårn, så jag byggde en liten snögrotta på vår gamla båt. Här är ett exempel:


Det här är ett armband av silver med en blodstenskula. Och här är ett annat armband av silverspiraler med en fasetterad bergkristallkula, som är min favoritsten för tillfället:


Jag är inte helt nöjd än med fotona, men fortsätter att experimentera. Får skynda mig innan snön smälter!

Till sist: Förra helgen var jag och Johnny på ett evenemang som hette duga, det var FÅRFESTEN I KIL. Kil ligger i Värmland utanför Karlstad och känns som lite hemtrakt för mig, för det var min mammas födelseort. Fårfesten är en stor mässa där det fina djuret fåret står i centrum. Produkterna av får är ju många och en mängd försäljare var i Kil och visade och sålde garner, kläder, stickat, tovat, ystat, rökt och allt möjligt annat. Trevlig tillställning som var fint ordnad ! Vår äldsta dotter Maja var där med sin lilla affär Majas Manufaktur och hon hade full fart på kommersen. Så här såg det ut i gymnastiksalen eller "Fårhuset" som det hette dagen till ära:Och här är en närbild på manufakturinnehavaren!Ja, det var en liten rapport. Nu jobbar vi på lite igen. Johnny håller på med några spektakulära smycken till VIDA museum och jag har gjort ett par snygga örhängen idag, som kan ses på bild framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar