lördag 23 augusti 2014

Sommarsummering


Så var då sommarsäsongen i Stripa till ända och det är dags för en liten summering. Vi började med att veckan efter midsommar fira att vi bott i Guldsmedshyttan och haft vår verksamhet i 35 år. Vi ordnade en utställning av några utvalda smycken och lite annat material som vi samlat på oss. Det blev en riktigt lyckad och trevlig vecka med många besökare !
Sen hade vi lite ledigt innan nästa evenemang som var den lyckade folkmusikfesten som ni kan läsa mer om i ett av mina tidigare inlägg.
Resten av sommaren har vi haft öppet som vanligt. Inga stora horder av människor kommer till Stripa, men det har varit en givande och rolig sommarsäsong ändå. Vi börjar känna att folk vet om att vi har våran lilla lokal och många vänder sig till oss när de vill ha hjälp med reparationer eller omarbetningar av sina smycken. Jättebra tycker vi och vi håller ju på hela året att jobba med sånt.
Nästa öppettillfälle uppe i Stripa Gruva blir den 13 september (möjligen 12:e också) då vi ska medverka till trivseln på arrangemanget "Geologins dag". Mer detaljer om vad vi hittar på då kommer snart. Sen måste jag ju också nämna att den 13:e september blir det också "Lavskrik" i Stripabryggeriets regi. Mer om det kan ni läsa på deras hemsida.
Öppettider och ett collage från sommaren 2014 finns i marginalen. Till sist, den här sommaren har också bjudit på flera kära möten med familj, släkt och vänner och återseenden och fina stunder och härlig överraskningsresa till hemligt mål . Det är väl det som är rikedom egentligen, att kunna få uppleva det !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar