Karlssons Kulturverkstad

Karlssons Kulturverkstad

måndag 17 februari 2014

Ut ur idet till sol och vårvinter.
Hej igen! Ja lite så har det varit, en tid med känsla av att ha gått i ide med allmänna göromål i hushåll och verkstad. Sen är det ju OS också ! Apropå det så hejade jag förgäves idag på Damkronorna. Jag gillar damhockey ! Det är liksom lättare att följa med i spelet när dom inte tacklas och rotar runt så mycket. Lagkaptenen Jenny Asserholt är förresten född och uppvuxen i Guldsmedshyttan. Jag hejar och håller tummarna för att det kan bli ett brons för hockeytjejerna.
 Idag tog jag min "dramat", alltså handelsvagn på hjul, och gav mig iväg framåt affärn för att handla och döm om min förvåning när en ljuvlig sol lyste upp en blå himmel. Så härligt det är när man känner föraningar av vår igen.
I förra veckan var vi och fotade lite i Stripa och några bilder från det tillfället ser ni här ovan. Jag kan liksom aldrig få nog av de vackra tegelbyggnaderna och den fina gruvbacken i Stripa. Till "uppvaknandet" ur idet hör också att komma igång med planer för Karlssons Kulturverkstads fortsatta öden och äventyr. Aktiviteten har ju varit ganska liten däruppe under vintern, men nu smider vi vidare på våra framtidsplaner. Vi får se vad det blir...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar