Karlssons Kulturverkstad

Karlssons Kulturverkstad

måndag 26 augusti 2013

Pelargon och fiol.
 Idag tänkte jag visa våra fina pelargonier som min syster förärade oss vid säsongens början till Karlssons Kulturverkstad. Bladverket har varit ymnigt och fint men blommorna lyste med sin frånvaro ända tills nu, då fullt med rosa och röda knoppar börjar komma överallt. En "late bloomer". Vackert, precis som vädret har varit dom senaste dagarna, så ljuvlig temperatur och sen den djupblå augustihimlen på det. Jag tycker så mycket om det här vädret, det påminner mig om när man var liten och skulle börja skolan. Så glad jag är att skolstarten ger mig angenäma minnesbilder, det är ju inte alla förunnat. Jag hade faktiskt min egen mamma som lärare dom tre första skolåren och det var för det mesta väldigt roligt och bra.
När Johnny och jag har haft öppet i kulturverkstan på sistone har vi kunnat ägna oss åt lite fiolträning. Jag vet att jag tjatar lite om själva ljudmiljön i Stripa Gruva man den är verkligen superb, både inne och ute. När vi spelar i vår lokal känner jag mig som värsta konsertviolinisten !
Nu på torsdag och fredag har vi slutkläm på sommarsäsongen i Karlssons Kulturverkstad. Jag tror rent av att vi tar och bjuder på kaffe och kaka på fredag! Sen får vi se vad det blir. En höstaktivitet den 5:e eller 6:e oktober kan jag redan nu småflagga för men återkommer naturligtvis i god tid med exakta uppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar