Karlssons Kulturverkstad

Karlssons Kulturverkstad

onsdag 26 juni 2013

Nu öppnar vi fast med lite läckage som smolk i bägaren...
Det är både och, med allting här i världen. Roligt är det att vi öppnar i morgon kl.13.00 i Karlssons Kulturverkstad. Roligt är också att vi har utökat vårt lilla men naggande goda sortiment med bl.a. detta lilla örhängsträd. Praktiskt och vackert på samma gång och på trädet ser ni några av våra örhängen. Två andra modeller av örhängs-, och smycketräd har vi också !
Sen till det som är mindre roligt... Det ymniga regnet som har fallit över oss idag behagade slinka in under plåttaket och läcka in i vårt fina nyrenoverade rum som vi har utökat vår verkstad med. Vad säger man om det? Vill man vara modern så kan man säga "shit happens" eller ett och annat svärord ! Men man får ta allt med jämnmod. Vi har ju trots allt vårt fina sjukrum intakt och det ska inte vara alltför svårt att fixa till det andra så vi kan öppna det inom kort. Men retligt känns det.
I alla fall, välkomna i morgon och hela sommaren framöver.
Torsdag-Lördag 13.00-17.00. Vi ser fram emot trevlig samvaro, många möten och vi hoppas naturligtvis också att vi kan fresta med smycken och andra finheter.
Hitta till Stripa gruvmiljö med hjälp av min hemritade karta i marginalen!

1 kommentar:

  1. Vad fint trädet var! Lycka till med öppningen nu trots allt "rot" med inregnande :-) Hoppas ni får många besökare! Hälsn Lisa

    SvaraRadera